KW-Logo1-FOTO-0120.png

Workshops fotografie

Deze workshops fotografie hebben als doel de kennis door te geven aan zowel beginnende als gevorderde fotografen. Naast de technische kant van het fotograferen worden de deelnemers meegenomen in de wereld van compositie, licht en concept. We leren je alles, stap voor stap.

 

De workshops fotografie kunnen ook aan bedrijven of verenigingen gegeven worden. Vraag vrijblijvend een prijsofferte!

Webinar - Basisfotografie in tijden van Corona

Je hebt een spiegelreflex camera of een systeemcamera. Ik kan me voorstellen als beginner heb je een pak geld betaald voor je prachtige camera maar je kunt er nog niet goed overweg mee. Wist je als je je camera niet automatisch instelt dat je plots veel meer mogelijkheden krijgt. Je kan je achtergrondscherpte meer instellen, donkere ruimtes zijn geen geheim meer en je kunt nu omgaan met het fotograferen van formule-1 wagens zonder bewegingsonscherpte.
Met deze webinar leer ik je in 2 lessen daarmee omgaan.

Les 1: Hier leg ik de 'Drie Musketiers' van de fotografie uit: De sluitersnelheid, het diafragma en de ISO waarde. Deze drie dapper soldaten zijn nodig om je fotografie serieus op te krikken.

Les 2: Hier leer ik je hoe je de 'Drie Musketiers' gebruikt in de praktijk en hoe je de compositie van je foto kunt verbeteren. Je krijgt nu ook een doe-opdracht.

Les 3: Je stuurde enkele foto's door van je doe-opdracht. In deze les probeer ik binnen het tijdsspan deze foto's te bespreken.

25

Wil je uitgenodigd worden voor een workshop?

Fotografie is voor jou een passie maar toch ben je niet echt gelukkig met je resultaat. Via onze workshops kun je op een toegankelijke manier stapsgewijs leren fotograferen met je camera of smartphone.

Wil je graag een seintje krijgen wanneer er een workshop doorgaat, geef dan vlug je gegevens door via onderstaande knop.